Članek
POLETNA GLASBENA ŠOLA FLUTEON CAMP

Novo mesto, 22.-28.8.2022, rok prijave je 17.6.2022, "Early bird" prijave za uveljavitev popusta pa veljajo do 1. aprila 2022!

Objavljeno Mar 02, 2022

"Poletna glasbena šola FluteOn Camp prvič v Novem mestu!"

Mednarodna poletna šola za flavto, FluteOn Camp, pod mentorstvom dolenjske flavtistke in profesorice Pije Hočevar, bo v zadnjem tednu letošnjega avgusta prvič gostovala v Novem mestu. Skupaj s še dvema uveljavljenima glasbenicama, Saro Smrekar – prof. glasbe in Nadjo Rus – prof. klavirja, bodo v Novo mesto pripeljale izobraževalni program, ki bo začetnikom, učencem in dijakom nižjih in srednjih glasbenih šol ter tudi amaterjem pihalnih orkestrov, omogočil celostno izobraževanje in kvalitetno nadgradnjo že obstoječega znanja. Poleg dela 1 na 1, bo poletna šola omogočila delo v skupinah in nadgradnjo posebnih znanj preko različnih praktičnih in uporabnih delavnic – preventiva poškodb, dihanje, glasbena teorija. Tako bo celotna izkušnja veliko bolj doživeta in nagrajena z napredki na mnogih področjih, kot tudi z novimi prijateljstvi.

Poletna šola bo zaokrožena s koncertom mentorice, 27.8. v stolni cerkvi na Kapitlju in 28.8. s koncertom udeležencev na Konservatoriju za glasbo Jurij Slatkonja.

Več informacij: FluteOn

Vabljeni!